T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi

İdari ve Mali İşler Müdürü

Güncelleme Tarihi: 06/02/2019

ÜMİT aydın.JPG

23 Haziran 1977 yılın da Torul da doğdu. İlk ve Orta eğitimimi Samsun’da tamamladı.1995 yılında Samsun Atatürk Sağlık Meslek Lisesinden Toplum Sağlığı Teknisyeni olarak mezun oldu.1996 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesi Kimya Bölümünde yüksek öğrenime başladı.2002 yılında Ondokuzmayıs Üniversitesinden Kimyager ve Kimya öğretmeni ünvanlarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner bölümünü tamamladıktan sonra 2013-2014 yılında Sağlık Kurumları ve Hastane Yönetimi Yüksek  Lisans programını  tamamladı.

2003 yılında meslek hayatına Terme Devlet Hastanesinde Toplum Sağlığı Teknisyeni olarak başladı. Terme Devlet Hastanesinde sırasıyla; Sivil Savunma Amiri, Maaş Mutemedi, Satınalma-İhale Birim Sorumlusu, Gelir Tahakkuk Birim Sorumlusu, Bilgi işlem - HBYS Birim Sorumlusu olarak çalıştı.

2012-2017 yılları arasın da Samsun Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine İdari ve Mali İşler Müdürü olarak yaptı. 2018 yılında ise Samsun Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev aldı. Halen aynı Hastane de İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevini sürdürmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.