T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Samsun İl Sağlık Müdürlüğü Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Hastalıkları Hastanesi

Poliklinik Muayene Başlama ve Bitiş Saatleri

Güncelleme Tarihi: 30/10/2019

Polikliniklerde hasta kayıtları 07:30’da başlamaktadır.

Kayıtlar 09:00’a kadar poliklinik sekreterlerinden 09:00’dan sonra hasta kabul birimine yapılmaktadır. Hasta muayeneleri 09:00-12:00 ve  13:00-16:00 arasındadır.

Hastalar sıralarını monitörlerden takip edebilmektedir. Yapılan tüm tetkikler, otomasyon üzerinden görülebilmektedir.

Hasta kabul sekreterliği, karşılama, danışma ve yönlendirme görevlileri poliklinik katında bulunmaktadır.

Hastalar, hekimleriyle görüşme ve muayene edilme aşamalarında, yeterli görsel ve işitsel gizlilik sağlayacak bir ortamda bulunmayı isteme hakkına sahiptirler.

Resim1.jpg